This arrived in the mail yesterday from Superbuzzy.

Lovely package

I just love it all! I have been cutting fabric for a summer top for myself – yes, that’s right – another garment for myself. I have decided to take part in Spring Top Week over at Made By Rae, so I’ve better make a few things to choose from… It’s a wonderful idea and a great initiative, by the way – you should really join in the fun. Click the button below to learn the details. (It’ll also give you an excuse to browse through some gorgeous photos from Italy…)

topweekbutton

Mads and the girls picked me up at the train station coming home from work today. We all went to Vallø Castle to take a walk in the park, and Mads had brought bread for the ducks there. It was a perfect afternoon. The weather has been beautiful today, warm and mild. Frida was chasing ducks, going “RAP, RAP” (Danish ducks say this instead of “quack”) with a huge smile on her face, Ronja was enthusiastically throwing bread crumbs, and we were all just lazily enjoying the fact that the weekend has started, and there’s definitely a change of season on its way. We ended our walk by going into the yard of the castle, to check whether the 12 Dancing Princesses by any chance would be dancing in there. They weren’t – and the girls rode on our shoulders back to the car.

In our garden, the leaves are coming out on Frida’s heart tree – it’s going to be a wonderful weekend. :)

Frida's tree


17 Comments

 1. Posted April 18, 2009 at 02:44 | Permalink

  Lovely package! Thanks for sharing the Spring Top Week challenge, I think I’ll join in too :-)

 2. Carla
  Posted April 18, 2009 at 11:00 | Permalink

  I just love the colours you sew in. Great fabric purchase!

 3. Carla
  Posted April 18, 2009 at 11:03 | Permalink

  Fantastic colours for the fabric. Lovely photos too by the way. Can’t wait to see what you sew with them :)

 4. Posted April 19, 2009 at 00:19 | Permalink

  Love the new fabrics – especially the Russian Doll fabric.

 5. Posted April 19, 2009 at 02:18 | Permalink

  Thanks for the challenge tip. I may just join in. I am going on vacation this summer for six weeks, and I have nothing to wear.

 6. Posted April 20, 2009 at 11:24 | Permalink

  Jeg elsker hjertetræer, farverne, opbygningen og det smukke navn.

 7. Posted April 22, 2009 at 18:04 | Permalink

  Skønne skønne stoffer. Jeg er ret begejstret for de ting du laver, det er vildt imponerende, at du kun har syet i så relativt kort en periode. Meget inspirerende for mig.
  Hvad giver du i porto (og ikke mindst told), når du bestiller fra USA – som f.eks. det stof du viser i dit indlæg?
  God arbejdslyst, jeg glæder mig til at se resultatet.
  Kh. Pialouise

 8. Posted April 22, 2009 at 18:11 | Permalink

  Og forresten – hvordan får du TID til at sy alle de skønne ting? Jeg synes, at det er svært at tage sig tiden med 3 børn, fuldtidsarbejde, et gammelt hus under renovering og så videre….:)

  Pialouise

 9. Posted April 22, 2009 at 18:20 | Permalink

  det lyder fantastisk, eventyragtigt og så rørende, at jeg er sikker på det må være vidunderligt at bo hjemme hos jer. Og i din stofbunke. KH J

 10. Posted April 22, 2009 at 18:21 | Permalink

  og tak for alle dine gode links til stofbikse.

 11. Posted April 23, 2009 at 20:17 | Permalink

  Hej Astrid, hvor fedt med den konkurrence. Jeg har lige været inde og kigge på hendes side og tjekket alle hendes kreationer ud.. jeg vil ikke have en chance. Desværre synes jeg, at det var lidt for sent jeg så konkurrencen, det kunne ellers være sjovt at være med..
  Fedt stof du har fået dig… :-) Jeg ser frem til at se dine resultater.. Vh Christina

 12. Posted April 23, 2009 at 20:51 | Permalink

  Thanks all – looking forward to seeing you join in the Spring Top Week. ;)

  Og også tak til jer piger (danskere) – jeg må vist hellere snart lave en FAQ, så jeg kan dele det, som der tit er nogen, der spørger om.

  pialouise – tusinde, tusinde tak for din søde kommentar – jeg sender dig lige en mail med svar på det med USA og tolden. Men det med tiden, det handler altså om, at jeg er blevet rigtig glad for at sy. :) Jeg syr som regel hellere om aftenen, end jeg f.eks. ser fjernsyn, fordi jeg slapper så godt af med det – det bliver nu også tit til begge dele… :)

  Julia – LOL! Naahhhh – det er også dagligdag her i huset, så du ville nok foretrække min stofbunke. ;) Men jeg gider ikke skrive om det kedelige – jeg kan ikke skrive lige ud af posen på den fede måde som dig, så hvis jeg gjorde det, ville det bare blive en gang flæb. Man skal finde sin stil! :)

  Christina – det var ærgerligt, jeg så den for et stykke tid siden, men fik først bestemt mig for at deltage nu – så skulle jeg have postet den tidligere. Jeg går nu ikke så meget op i, at det er en konkurrence – jeg synes bare, det er sjovt! :) (Og jeg er i øvrigt sikker på, at du ville have en ret god chance – du laver fantastiske ting!)

 13. Posted April 23, 2009 at 20:51 | Permalink

  Der er noget jeg har tænkt på.. du skrev på et tidspunkt at jeg var landet i din reader.. jeg er vist lidt dum, hvad mener du med det? Vh C

 14. Posted April 23, 2009 at 20:54 | Permalink

  Ville ønske jeg havde tid.. det er nu ellers sjældent jeg laver noget til mig selv.. buksedragten var det sidste.. :-) Du ved de tunikaer fra onion.. du har lavet nogle kjoler etc til dine piger af mønstret.. jeg kunne faktisk godt tænke mig en top til mig selv i den stil, men jeg har svært ved at finde et mønster på det… synes det er lettere til ungerne..

 15. Posted April 23, 2009 at 21:06 | Permalink

  Jeg leder efter dit billede af blommetræet :-)

 16. Posted April 23, 2009 at 21:22 | Permalink

  Haha, Christina – du er hurtig! Jeg bruger Bloglines som min RSS feed reader, og den er jeg rigtig glad for. Der ligger din blog, så jeg automatisk kan se, når du har nyt indlæg på. Det er ikke altid, jeg har tid til at komme på Bloglines, men som regel får jeg kigget igennem mine yndlingsblogs før eller siden. :) Jeg linker nu også til dig herfra, men det er ret nyt. ;) Og jeg er enig – uden at jeg lige kan sætte fingeren på, hvad det er der tager så lang tid, så tager det mig meget længere tid at sy til mig selv.
  Billedet er på vej – tålmodighed! :)

 17. Posted April 27, 2009 at 14:32 | Permalink

  Hej Astrid
  Tak for svar. Jeg vil fortsætte med at kigge forbi din side og finde inspiration.
  Kh. Pia

A penny for your thoughts?